Anledningsvand

Anledningsvand

allevand

Har du rund fødselsdag, bryllup, konfirmation eller en anden festlig anledning og skal dine gæster forkæles ud over det sædvanlige? Så burde du købe dine helt egne anledningsvand!

Du kan selv designe dine egne flasker med billeder og en sjov historie. Flaskerne bliver selvfølgelig fyldt med det fantastiske vand fra Grundkilden fra Vendsyssel.

Hvis du ikke er helt så kreativ hjælper vi dig gerne med at finde på et flot design – her kan du se nogle af vores eksempler

 

daabsvans foedselsdagsvand

rundfoedselsdag studentervand

Flere eksempler til udprint:
anledningsvand-side-5

 

Priser: *(+pant 1,5kr.)
9-45 stk: 23,50kr. pr. flaske + 59kr. i fragt.
54-90 stk: 18,50kr. pr. flaske + 118kr. i fragt
99-324stk: 13,50kr. pr. flaske + 118kr. i fragt

Hvis et større antal flasker ønskes, kan du kontakte os for et godt tilbud.

Send os en email på accounts@snackgroup.dk eller giv os et ring på 59 50 20 20 og vi finder sammen ud af hvordan lige præcis dine flasker skal se ud.

Markedsføring som kunden kan tage med hjem

Vores koncept med anledningsvand, kan også bruges til at vise virksomhedens produkter/nyheder m.m. Det kunne være bilforhandlerens nye model eller et nyt produkt som er på vej.

Snack Group hjælper dig, med en sjov og målrettet markedsføring, med lige præcis din etiket, i den mængde der passer jer.

Prøv at se reaktionen til mødet eller det åbne hus, når kunden får en kildevand fra grundkilden i hånden med jeres produkt på…

En anledning til dialog!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *